Advocaten

mr. C.J. (Justine) Avis
Advocaat en jeugdrechtspecialist

In 2004 ben ik als advocaat beëdigd bij de rechtbank in Haarlem. Na eerst twee jaar gewerkt te hebben in Hoofddorp, heb ik vervolgens tien jaar gewerkt bij Muller & Partners Advocaten in Haarlem, waarvan acht jaar in de maatschap. 
Ik behandel zaken op het gebied van het Personen- en Familierecht (adoptie/afstamming/afwikkeling huwelijkse voorwaarden/alimentatie/echtscheiding/omgang/verdelingszaken/zorg- en contactregelingen) en het reguliere strafrecht (overtredingen/misdrijven).


Tot mijn cliënten behoren zowel particulieren als ondernemers.

Ik ben geboren en getogen in de Haarlemmermeer en houd mij in mijn vrije tijd bezig met hardlopen, tennissen, skiën en bootcamp.

 

 

mr. G.H.G. (Geesje) Reitsma-van Riel
Advocaat en scheidingsmediator (vFAS)

Na het afronden van mijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit Utrecht in 2002 heb ik eerst een aantal jaren als jurist bij ARAG Rechtsbijstand gewerkt. Tijdens mijn studie had ik al gewerkt als griffier bij de rechtbank Utrecht en begin 2006 heb ik de overstap naar de advocatuur gemaakt. Vanaf dat moment heb ik mij volledig gespecialiseerd in het Personen- en Familierecht, niet alleen als (proces)advocaat maar ook als scheidings-mediator (vFAS). Na afronding van mij stage heb ik gewerkt bij De Haan Advocaten & Notarissen en in 2013 heb ik mij in Hoofddorp gevestigd. Na twee jaren als partner bij Siekman & Stassen Advocaten en Belastingadviseurs heb ik er voor gekozen samen met Justine een geheel eigen kantoor op te richten.

In mijn praktijk sta ik zowel particulieren als ondernemers bij en regelmatig word ik door de rechtbank Noord-Holland benoemd tot bijzonder curator in zaken met betrekking tot minderjarigen.

Ik ben lid van de vereniging voor Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS) (www.vfas.nl) en ik heb de opleiding Overleg-scheiden afgerond. Daarbij ben ik een betrokken inwoonster van de Haarlemmermeer, ook al kom ik hier niet vandaan: net als Justine ben ik (actief) lid van JCI Haarlemmermeer. Daarnaast ben ik lid van Rotaryclub Haarlemmermeer.

In mijn vrije tijd reis ik graag en ook hou ik ervan te sporten; onder meer doe ik aan fitness, wielrennen en wintersport.

 

Go to top